Forumo užgrobimas
- Laurien
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 230
- UžsiregistravoCOLON 18 Rgs 2005, 17:35
- MiestasCOLON Valinoras
Elfą pavadinti žodžiu k*** tai tas pats kaip piranijas - auksinėmis žuvelėmis 

Miegu žiemos miegu, nežadinti iki pavasario (apytiksliai iki kol braškės ims nokti)
Braškės jau raudonuoja, o aš miegosiu toliau - iki Kalėdų...
Kalėdos praėjo - nežadinti iki alyvinių obuolių!
O paskui - iki žibučių...
Žibučių prirankiojau, gal palaukti grybų...
Laukiu, kol vanduo sušils...
Braškės jau raudonuoja, o aš miegosiu toliau - iki Kalėdų...
Kalėdos praėjo - nežadinti iki alyvinių obuolių!
O paskui - iki žibučių...
Žibučių prirankiojau, gal palaukti grybų...
Laukiu, kol vanduo sušils...
- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- UžsiregistravoCOLON 21 Rgs 2006, 21:55
- MiestasCOLON Negyvenu, stumiu laiką.
- CONTACTCOLON
Aš ir vienas lauke karys 

Virtualus svoločius mėgsta Country blues - Delta blues - Jazz blues - Jump blues - Piano blues - Boogie-woogie - Chicago blues - Swamp blues - Texas blues ir kitus regioninius bluzo stilius, kūriuos pabijojo kopinti į parašą, nes būt gavesis labai didelis ir nazgūlai ragų duotų.
- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- CONTACTCOLON
Nepajamė forsai peileis, nepajamsit ir jūs manęs. 

Virtualus svoločius mėgsta Country blues - Delta blues - Jazz blues - Jump blues - Piano blues - Boogie-woogie - Chicago blues - Swamp blues - Texas blues ir kitus regioninius bluzo stilius, kūriuos pabijojo kopinti į parašą, nes būt gavesis labai didelis ir nazgūlai ragų duotų.
- uruk-hai
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 334
- UžsiregistravoCOLON 31 Rgp 2006, 18:58
- MiestasCOLON vilnius
Nera kas gali padeti. Cia forume labai didele elfu perteklia. Elfai tik megsta daile ir eilerascius ir t.t. Apie kova niekas negalvoja. Del to Numenorietis tikrai ne gaus pagalba. (Kiek supratau tu irgi kaskokia elfa ar pan)Nimrodel rašėCOLONO kas sakė, kad Numenorui nepadės kitos tvirtovės ar Numenoro žmonėms kitos rasės?

- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- CONTACTCOLON
Aš ir vienas susitvarkysiu su jumei 

- Nūmenorietis
- Mūvėjo Žiedą
- PranešimaiCOLON 264
- CONTACTCOLON
Tik drąsiausi pasibaigus mūšiui dar kvėpuoja. 

Tau kabinėtis bile kabinėtis, tundra tu anokia. Tavęs gi ufonautu nevadinau. Užsidirbsi tu keptuve per veiduką, vienąsyk... Pasirodo kartą per mėnesį ir šakojasi mat, juodina šventą moterą visokiais nesveikais kaltinimais. Jukš iš čia, paškustva, bo rimtai tuoj samtį pagriebsiu.
(jei tu ten rimtai buvai su orkiškais šarvais, tada tai galima liuosiai aptarinėti forume, ba orkai- irgi šitos genties dalis, ir jų tūsai- viso forumo tūsai... ar aš ne taip perskaičiau?)
(jei tu ten rimtai buvai su orkiškais šarvais, tada tai galima liuosiai aptarinėti forume, ba orkai- irgi šitos genties dalis, ir jų tūsai- viso forumo tūsai... ar aš ne taip perskaičiau?)
Paskutinį kartą redagavo 1 Aiquen. Iš viso redaguota 28 kartus.
Kind of makes you go crazy, you know. Whacko. Really out there, CUCKOO! You bring any apples?