Standartinė
smeli » 29 Kov 2004, 13:28
Vadovelis ORKUI kaip patureti elfe:
Tarkim tu ilgai eini žygio metu ir tau užsinori bobos. O po ranka tik belaisvė elfė. Nieko kito nelieka kaip bandyti ją “padaryti”. Tu žinoma kuo daugiau apsiginkluoji, kad kuo kiečiau atrodytum, prieini prie jos ir žiūrėdamas godžiomis akimis sakai "Kaip yra?", o tau per smakrą varva seilės. Tai žinok taip nedaryk, bo elfė tikrai nesusigundys - ji greičiausiai išsigąs, nes galvos, kad tu nori ją suvalgyti. Juk kai tu alkanas žiūri į maistą ir nori jį suvalgyti - lygiai taip pat atrodai. Žinoma būna ir karingu elfių, prie tokių eik dvigubai daugiau apsiginklavęs nei įprastai. Bet mes dabar kalbėsime ne apie tokias elfes.
Pradėkim nuo to, kad paaiškinsiu, tau kokių vyrų nori tos elfės. Išvardinsiu tik tris savybes nes daugiau nemoku skaičiuoti, tik nesakyk, kad tu daugiau moki.
Vienžo taip:
1. Elfės mėgsta gražius vyrus.
2. Elfės mėgsta švarius ir maloniai kvepiančius vyrus
3. Elfes mėgsta švelnius ir romantiškus vyrus
O dabar iš eilės:
1. Tu esi labai gražus vyras, nes gražus vyras tai stiprus ir raumeningas vyras. Tačiau to elfėms, skirtingai nuo kitu bobų, neužtenka. Jos mėgsta gėles ir, kad vyrai būtų jomis apsikaišę. Aš žinau, kad tu nemėgsti gėlių, bet tu juk bobos nori ar ne? Tai va, tęsiam toliau. Elfų vyrai susipina gėlių vainikus ir įsisega juos į plaukus. Nežinau, kaip jiems tie vainikai nenukrenta, bet man asmeniškai nepavyko net nupinti to vainiko, jau nekalbant apie tai, kad gėlės laikytųsi plaukuose. Tačiau orkai nėra kvaili kaip juos bando pavaizduoti elfai. Taigi aš truputį (pastaba:kelias paras) pagalvojęs iš karto radau išeitį - reikia prisiskinti varnalėšos ar kitokiu kibių augalu vaisių ir prismaigstyti juos gėlėmis, tada įdedi juos sau į plaukus kur jie ir pasilieka, bei, kad ir kaip kratytum galva - neiškrenta.
2. Tu tikriausiai nesiprausei daugiau nei pusę metų. Žinok aš irgi. Tačiau elfėms tai nepatinka. Nes, atseit, nuo tavęs smirda. Aš suprantu, kad tu sau nesmirdi. Bet bobų nesuprasi. Tam, kad joms patiktum, turėtum prisipilti pilną puodą, prieš tai ji iššveitęs, vandens ir išsimaudyti išsitrynus šlykščiu muilu - feeeeeeeee. Aš suprantu tave - aš irgi niekada gyvenime nešveičiau puodo. Todėl trumpai (pastaba:kokią parą) pagalvojęs atradau genialu prausimosi būdą. Susiradęs gausiai maurais apaugusią pelkę įšokau į ją ir tol murkdžiausi po maurus kol visos žuvys iškilo į paviršių aukštyn pilvais. Kai išlipau tai kvepėjau maurais. O tai yra žolė, beveik kaip pievų žolės, kurios labai patinka elfėms. Taip padaręs tu esi ir išsimaudęs ir gerai kvepi ir turi dovanų elfei - bobos mėgsta dovanas. Kaip tai ka? Žuvis kur pilvai išvirtę - susirink jas ir nunešk elfei, nes ji greičiausiai alkana. Kaip tai elfė nevalgo žuvies? Tu tikriausiai pamiršai ištraukti savo autus iš jos burnos prieš vaišindamas žuvimi. Nu va, valgo - jai patinka. Kaip tai akys jos pilnos baimės? Tai tu nesijaudink, ji bijo, jog tu ja pasinaudosi ir paliksi. Bet tu juk žinai, kad jos nepaliksi. Jau rytoj ją suvalgysi ir visada nešiosiesi savo pilve.
3. Taip, taip... žinau, kad švelnesnio vyro už tave pasaulyje nėra, išskyrus mane, žinoma. Tačiau elfės švelnumą supranta kitaip. Visų pirma nusiimk savo metalinius šarvus, nes jie labai sunkūs ir labai girgžda bo surūdiję. Nuo ko surūdijo? Taigi tu su jais lipai į pelkę maudytis. Dabar nusiimk ir metalu sutvirtintus odinius šarvus. Klausi kam to reikia? Suprask - elfės nors ir mėgsta patikimas apsisaugojimo nuo nėštumo priemones, na bet juk ne tiek patikimas. Antras dalykas yra tai, kad metalas yra šaltas ir aštrus - elfė susižeis, dar infekciją pagaus. Juk elfės ne tokios atsparios infekcijoms negu tu. Negi nori valgyti infekuotą elfę? Na va - dabar gali ja “padaryti”. Kaip tai nesigauna? Tu tikriausiai pamiršai atrišti jos kojas. Dabar jau gaunasi? Bet elfė nepatenkinta? A kodėl ji turi būti patenkinta - tu jai romantikos nedavei. Baik ja mušti!!! Jai tai visai ne romantika. Tu jai turi šnekėti visokias nesąmones ir geriausia elfu kalboje. Naudok šitokį žodį "liu bofff". Ir neskalyk kaip šuo - "woff woff", nes tu ne šuo o orkas. Pasistenk gražiai pasakyti "lyu-boo-ffi". Nu va.
Ir kaip? tai elfei vis tiek nepatinka? Tai vadinasi tu neįvykdei kitu punktu, kurių as neišvardinau nes nemoku skaičiuoti daugiau nei 3. Tu geriau pats pagalvok ką daryti. O jei elfė trukdo tau galvoti - vėl užkimšk jai burną autu - tegul žino savo vietą.
ROTW - Return of The Warlord