Sveiki. Labai nudžiugau pamatęs, kad mano pastangos nenuėjo veltui – tolkinistai nerealiai šaunūs žmonės

Kad tokia aktyvi gija visą laiką būtų

. Taigi mano žadėtoji apklausos statistika (skaičiuosiu, kad aš irgi sau parašiau žinutę

).
Šiandienos duomenimis mūsų forume yra lygiai 66 registruoti vartotojai.
AŽ su šešiais klausimais išsiunčiau 49 jų, o kitiems 17 nesiunčiau, nes arba jie nėra parašę nė vienos žinutės į forumą, arba jie gyvena užsienyje (Sirona).
13 AŽ dar nepasiekė adresatų

, nes kaip aš suprantu, jie per tas keturias dienas (nuo penktadienio popietės) dar nebuvo apsilankę forume (lauksim kol jie tai padarys

).
Iš 36 (

realus aktyvių forumiečių skaičius) lankančių šį forumą tolkinistų gavau 28 AŽ su atsakymais (daugiau nei du trečdaliai – vadinasi viskas labai gerai :P ). Taigi, kas paaiškėjo iš tų 28 atsakymų

:
1. Mano džiaugsmui, tik du žmonės pareiškė neturį jokio noro – absoliuti dauguma yra pavergta Žygio Dvasios

. Tiesa, tik 5 žmonės turi neapsakomą norą keliauti (du iš jų turi problemų su tėvai dėl amžiaus

). Potencialaus maniako vardo nusipelnė Aredhel

(žinoma neįskaitant nuoširdžiai besikankinančios Aiquen

ir jums rašančio žmogeliuko

(Lothlorien Leaf nerašo – įdomu. Gal ją kartais visai nugalabijo tos įkaitos ir sesija?

)).
2. Remiantis atsakymais galima garantuoti, kad jei bus einama iki Jūros, iki galo tems penki žmonės: Aredhel, Alatar, Aldarion, woodberry ir Lady of the Rings

. Taip pat, tam tikram laiko tarpui prisijungti prie žygeivių žada smeli (2 dienom), Laiqualasse (1 savaitė) ir Gutruna

. Taigi iš viso 8 (tūksta tik vieno

). Džiaugiuosi dėl visų. Dar galima tikėtis 8 bendražygių, kurie galutinai apsispręs, kai žinos tiksią žygio datą.
P.S. Apsiašarojau skaitydamas Aiquen žinutės…
3.

15 iš 17 atsakiusių į šį klausimą nurodė rugpjūtį, tad manau, kad Žygio mėnuo jau aiškus (atsiprašau Serme bei King of Nothing

) .
4. Pasiūlymus pateikė 16 entuziastų

. 5 iš jų siūlo daryti II savaičių

, 5 - I savaitės

, o likę 6 - mažiau nei I savaites žygį

.
5. Tarybą šiuo metu yra pasiruošę sudaryti 4 žmonės

, o 3 dar nėra visiškai tikri. Apskritai, daugelis, kurie nepareiškė noro, pasiteisino savo neatsakingumu bei žalio supratimo apie organizavimą bei vadovavimą neturėjimu

(na aš irgi nesu profas, bet kai yra neapsakomas noras, tada ir pabandyti tiesiog pasidaro būtina :P ).
6. Sudalyvauti Tarybos susirinkime žada 7 žmonės – tikėkimės tai bus pirmasis įvykęs Fangorno fronto event’as

. Taigi, pradedam derinti laiką

.
"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."