Oo... Gera tema. Nežinau kodėl, bet ji man patinka.
Laikas: taip, beabejo.
Trukmė: taip, beabejo.
Maršrutas: aš norėjau Dzūkijoje. Linkuva, Merkinė... Oh, koks grožis. Žemaitija galėtų būt galėtų... Yra dar vienas variantas. Ką manote apie žygį Neringa? Išilgai visą.
Tema: šviesti žmones? Jeigu tai įmanoma. Augalai man labai patiko kaip tema, bet ar turėsim kaip užpildyti ~4 dienas medžiais visokiais etc? Nuoširdžiai tikiuosi
Aldarion? Kodėl? Juk laiką galima koreguoti dėl tavęs. Visi nusipelno argumento, kodėl dėl jo reikėtų tikslinti laiką, bet dėl tavęs abejonių turbūt niekam nekyla. Pamėgink kaip nors... noriu mokytis žygiuot, o tai galvojau padaryt per žygį. Na gal dar bus koks mini iki tol.
Dėl orientacijos perdaug galima nepergyventi, nes Alatar puikiai tai išmano, bus proga ir man pasimokyt. Didžiausia bėda jeigu atsitiktų taip, kad tu nežygiuotum būtų ta, kad netektųme dar vieno iš tų "entuziastų", kurie žygiuoja iki galo. O tai komplikuoja padetį su daiktais. Reikės kažkaip išsidalinti reikalingiausius daiktus. Bet dar per anksti apie tai. Grįžtu prie žygio:
dieninio kilometražo didinimas padėtų palaikyti didesnę tvarką. Visų pirma, žmonės labiau pavargtų, tai mažiau jėgų liktų naktinėt

Antra, anksčiau gulęs, anksčiau kelsiesi. Bet betkokiu atvėjų turi būti laiko limitas iki kiek galima maximaliai miegoti. (oh pity me...)
Reikia, kad būtų pasidalinta rolėmis, kas ką atlieka. Nebūtinai iš anksto. Tiesiog išvakarėse pasitari, kas ką ir tiek.
Dėl romantikos norėčiau grįžti prie naktinio sargo įdėjos, bet jei nepavyks, tai tikrai nepergyvensiu, nes tai sudėtinga.