Sugalvojau, kaip jūs galėtumėte vadintis, pavyzdžiui, "miško broliai" arba "miškavaikiai"? "Miško bastūnai"?

. Galėtų būti keli klanai: Miško bastūnai, tiesiog Bastūnai ir Bastūnai ekstremalai (it would be me)

.
le_golas rašėCOLONTuo tarpu... Utenos rajone - 58 piliakalniai (daugiausiai Lietuvoje), Zarasų - 45 (antras Lietuvoje), Molėtų - 37 (trečias Lietuvoje). Piliakalniai ant kiekvieno kampo Aukštaitijoj, neišsigalvok man pasakų apie tai, ką aš studijuoju.
Makes no sense ko tie aukštaičiai ten pylė tuos piliakalnius - gal šiaip tiesiog mėgo aukštai gyventi - gal nuo to ir regiono pavadinimas?

Jei rimtai, tai ANP žinau vieną normalų piliakalnį - Ginučių, na, gal dar apaugusį Puziniškių ir kalną - Ladakalnį. Nulis pilių, nulis dvarų. Panemunėje: Vilkijos, Seredžiaus, Veliuonos piliakalniai, Raudonės ir Panemunės pilys, Rambyno kalnas, Martyno Jankaus muziejus - dėl manęs Panemunė kultūriniais objektais vistiek vertingesnis kraštas nei Aukštaitija (atvirkščiai, jei kalbėtume apie gamtos grožį). Man šiuo atveju ne skaičiuose, o kokybėje esmė. Spėju, jog dauguma tų piliaklanių Aukštaitijoje yra tiesiog paprastos kalvelės dydžio kauburėliai, o žinant, jog Aukštaitijoje tų kalvelių šimtai - tai ir tie piliakalniai nieko įspūdingo. Tuo tarpu Panemunės piliakalniai man tikrai panašūs į supiltus kalnus ant kurių iš tiesų stovėjo funkcionalios pilys, nes Panemunė, kiek žinau, buvo pagrindinė gynybinė linija nuo kryžiuočių. Galiu ir klysti, tiesiog sakau, jog niekad asmeniškai Aukštaitija neįstrigo kaip super išvaizdžių ir "normalių" piliakalnių kraštas.
Morta rašėCOLONTai nafik išvis mums į mišką eit, jei ir kokiam miesto parkelyje medžių yra.. O dar jei naktį, kai kokia išgėrusių avigalvių grupelė gali užpulti tai išviso būt challenge'as tada, nea?
Gražių parkelių Lietuvoje žinau vienetus, tikrai gražių - vieną - Palangos Botanikos. Ne, po parką rimtai bastūniškai nepažygiuosi, tuo tarpu avigalvių iššūkis skamba neblogai, tik ne žygiui, greičiau improvizuotam City LARP'ui
Morta rašėCOLONNe nu ok, baigiam juokauti. Esmė yra tokia - tie tavo išsvajotieji "Nemuno vingių vaizdai" manęs asmeniškai tiek nedomina, kad eiti paplente. Nei man čia iššūkis kažkoks, nei ką, žvaigždės sau už tai nekabinčiau
Dėl žvaigždės agreed, tuo tarpu aš svajoju apie: Nemuno Vingius + kultūtinius objektus + Rambyno apylinkių gamtą

.
Morta rašėCOLONFaktas tas, kad tas maršrutas labiausiai tinkamas mašina važiuot ar dviračiu, kaip jau ne kartą kalbėta. Kaip pats sakei, kam riboti savo galimybes kažko atsisakant - tai va, nori pažiūrėt pilių ir vingių, sėdi į mašiną ir nereikia vargti paplente. O žygį pasidarai ten, kur smagu EITI.
Tiek metų žygiuoji ir dar nesupratai, kad pats geriausias būdas ką nors lankyti yra pėstute. Mašina bet kokios ekskursijos užknisa (uždarė erdvė šiuo atveju riboja bet kokį tiesioginį pažinimą), dviračiu ten taip pat esu važiavęs - nieko įsimintino (pats dviratis šiaip, kad ir kaip keistai beskambėtų, riboja judėjimo laisvę). Vat pėsčiomis ir buvo geriausia. Sutinku, kad ten ėjimui ne pačios geriausios sąlygos, bet jos yra ir man to užtektų.
Morta rašėCOLON Andrius teisingai siūlo - pasidarykim apie Rambyną savaitgalinį žygį
Rambynas be Panemunės pilių ir piliakalnių - tik pusė malonumo, bet iš bėdos, variantas

. Still, I want Panemunių!
Elentari rašėCOLONVaikai, tik biški emocijas raminkit, dar susipyksit Galima ir mandagiai išsakyti argumentus už ar prieš vieną ar kitą idėją. Daugiau pagarbos vieni kitiems.
Mes dažnai taip, nekreipk dėmesio, tikrai išgyvensim. Ir visai dar kultūringai čia mes kalbamės, ar ne?

"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."