Nibenon rašėCOLONNu apie pilnavertį žygį dviračiais aš jau nustojau svajot, nes jis toks dar mistiškesnis nei tolkinistų plaukimas baidarėmis.
So true!

Bet vistiek, būkim optimistai, gal kada nors mums vistiek pavyks tai padaryti. Panemunė tiktų puikiausiai, esu ja dviračiais iki Klaipėdos važiavęs, galėtume tuomet žygį baigti netgi Nidoje, būtų nerealu

. Ok, bet pradžiai, pasirašau po vienadienio pasivažinėjimo idėja

Man geriau būtų po liepos 15 dienos. Galim, tarkim, liepos 22 d. sekmadienį, jei Laiqua jau bus grįžęs ir Aredhel galės, ir dviračius jie abu turės. Pačiam dar reiks dviratį susitvarkyti, jau gal kokius 5 metus nesu juo važiavęs... Jei ne, tai tiktų ir liepos 28-29 dienos.
Bet jei ir toliau tokie tropiniai karščiai kankins, siūlyčiau gal pagalvoti apie važiavimą iki Trakų ežeryno, būtų galima smagiai pamirkti vandeny

. Galima būtų pro Grigiškes važiuoti palei Nerį (kaip kažkada bastūnai (Starlin, Sielgaudys, Laiqua ir aš) žygiavo link Kernavės) iki Lazdėnų, o tada tiesiai arba lankais iki Traku ir atgal į Vilnių pro Kariotiškes bei gi tas pačias Grigiškes (kaip žygiavom (Laiqua, Exo, Elanor ir aš) iki Trakų). Atstumas būtų apie 65 km (grįžtant iš Trakų traukiniu, būtų tik apie 40 km). Arba galima į Trakus važiuoti ir pro Kernavę, grįžtant iš Trakų jau traukiniu (susidarytų apie 72 km). Ką manot, ne per daug? Dviračiais, be sunkios mantos, tai 5 valandų pasivažinėjimas be sustojimų, pilnos dienos su viskuo.
"Few now remember them ... yet still some go wandering, sons of forgotten kings walking in loneliness, guarding from evil things folk that are heedless."