Na, nepamatysim tai nepamatysim, blogiausiu atveju pamatysim Kernavę, o man ji niekad nenusibosta.
Visi pasitarėm

ir aš nusprendžiau, kad maršrutas bus toks:
Sekmadienį kažkada apie pusę dvyliktos ar panašiai (tikslus laikas bus suderintas)
susirenkame Savanorių stotelėje Vilniuje (ji yra Savanorių prospekte, viena stotelė už "Vingio"). Iš ten autobusu važiuojame į
Grigiškes, kur būname šiek tiek po dvyliktos. Jei kas nors nori prisijungti ten - puiku. Iš Grigiškių einame paneriais (Neries regioniniu parku) pro Dūkštų landšaftinį draustinį ir Panerių mišką iki stovyklavietės, kuri turėtų būti šalia kelio Vievis-Airėnai, kitoje Neries pusėje nuo Grigiškių. Ten pernakvojame. Pirmos dienos maršruto ilgis - apie 20 km.
Pirmadienį atsikeliame, einame iki Airėnų, kur kelias susikerta su plentu Dūkštos-Kernavė. Ten greičiausiai susitinkame su Aredhel ir einame iki Kernavės. Šios atkarpos ilgis - apie 10 km. Tada pasivaikštome po ir aplink Kernavę ir vakare pradedame švęsti Jonines.
Antradienį grįžtame namo.
TAISA: Jei visgi kas nors žada eiti, praneškite čia. Taip pat reikia sugalvoti, ką darome su palapinėmis - aš turiu vieną dvivietę (ji tikrai dvivietė, trise ten netilpsim) labai sunkią, ir vieną dvivietę balą.