Draconika - kojinės, nes po visos dienos žygio jos skleidžia specifinį kvapą, kuriuo žymima teritorija ir kuris atbaido kitus galimus pretendentus į tą teritoriją.

Hell yeah! Oi, negaliule_golas rašėCOLONEi, chebra, tik nepjaukit grybo - balsuojam už 5-ą! Visiems prieš akis tiesiog nuostabi galimybė patrolint, o jūs dar už kitas balsuojat..
Na va, moki kai noriDraconica rašėCOLONDėl aplinkybių - konstruktyvi kritika ir vertinimas. (You know what you are)
....
Nežinau, kas nors įsižeis (vėl) ar ne, tačiau štai.
Žalių spalvų visi manau dabar vis dar pasiilgę esam. Šitokio ilgio žiema buvoCassiopeia rašėCOLON[ar ir jums šitą giją labai keistai krauna kompiuteris? Paskutinės žinutės iš pirmo karto niekaip neužkrauna..]
Įdomu buvo perskaityti nors ir žiaurius, bet konstruktyvius Draconicos komentarus
Aš kaip už pavasarinę balsuodama rašiau, kad 7 antraštė - tai vasarinė stovykla, taip dabar labai džiaugiuosi, kad jai buvo leista dalyvauti(nors kažkaip dabar žalių spalvų užsinorėjau... bet vis tiek
)
Ir dar norėjau pasakyti - 5 antraštė smagi!Nors suprantu, kad čia ne vaikų forumas ir pan., bet daryta, tikiu, savom rankom, be stock'inių nuotraukų ir puikiai tinka Tolkinistų bastymuisi per kalvas
Beveik įkalbėjai mane prašytis, kad moderatorė balsą kitur perstumtule_golas rašėCOLONEi, chebra, tik nepjaukit grybo - balsuojam už 5-ą! Visiems prieš akis tiesiog nuostabi galimybė patrolint, o jūs dar už kitas balsuojat..
Būtent! Pro tokią „užkardą“ orkai nepraeitu, ką jau ten apie žmones kalbėtAredhel rašėCOLON Draconika - kojinės, nes po visos dienos žygio jos skleidžia specifinį kvapą, kuriuo žymima teritorija ir kuris atbaido kitus galimus pretendentus į tą teritoriją.Apatiniai tokio efekto toli gražu nesukeltų....
Matai, kojinės tokį pat „efektą“ pasiekia jau po 20 - 25 kilometrųDraconica rašėCOLON O kodėl apatiniai ne? Jei keletą savaičių neskalbti, tai ne tik kad orkus atbaidytų, bet visus kitus grėsmingus padarus
Jeigu būtų galima už 2 balsuoti, mano antras balsas tikrai būtų 5le_golas rašėCOLONEi, chebra, tik nepjaukit grybo - balsuojam už 5-ą! Visiems prieš akis tiesiog nuostabi galimybė patrolint, o jūs dar už kitas balsuojat..
Būtinai reikia pabandytElentari rašėCOLONNa nežinau, mano kojinės po dienos 30 km žygio tikrai taip nesmirdėjoBet ką gali žinoti, po 2-3 dienų žygio gal ir pasidarytų orkus žudantis kvapas
Taip dar nebandžiau
![]()
...
Ir kur tave „velniai nešiojo“ kai dar buvo galima jas į konkursą siūst?Draconica rašėCOLONPer pusvalanduką susukau savosios antraštės versiją. Žinau, tiek prikomentavus ne kažin kas, bet tiesiog norėjau parodyt savo viziją.
Žinau, žinau. Aš čia apgailestauju jog jai nesigavo sudalyvaut. Viliuos jog rudeniop į kitą konkursą gausisElentari rašėCOLON...
Gedeonai, na ji juk jau paaiškino pradžioje, kodėl nesudalyvavo šį kartą.
Juokingiausia, kad paėmiau vietą tiesiai iš Žiedų Valdovo filmo (pirmojo). Matyt žmogeliukai iš konteksto krenta todėl, kad vėliau taisant šviesumą ir ryškumą tvarkiau žalią spalvą leisdama žmogeliukams nublanktiElentari rašėCOLONDraconica, na ir aš pasakysiu savo, žinoma, neprofesionalią nuomonęIdėja nieko tokia, tačiau tie žmogeliukai atrodo, kaip pridėti iš kažkur kitur, to paveikslo vientisumo man trūksta. Ir užrašą atitraukčiau dar bent milimetrą nuo kraštelio. Taigi, kaip esu pačiai minėjusi, lauksime tavo darbų rudeninės antraštės konkurse, va gali ir iš anksto jau ruoštis, kokius 3 variantus padarytum, net ir šitą patobulintą galėtum atsiųsti, visai tokia rudeniška, sakyčiau
Taip, 3D'iškumo tikrai duoda.Draconica rašėCOLONPažvelgiau dar kartą, panašu šiek tiek į 3D vaizdą man kažkodėl. Likau patenkinta
Matosi, kad per pusvalanduką, bet gal tavo tokia idėja ir buvo:) žinai, kompozicija paklypus, efektai perspausti..Draconica rašėCOLONPer pusvalanduką susukau savosios antraštės versiją. Žinau, tiek prikomentavus ne kažin kas, bet tiesiog norėjau parodyt savo viziją.
Vos tik pamatęs šią antraštę, iš karto pagalvojau, oh jėė, kokia graži Snow White and the Huntsman apraiška forume!Draconica rašėCOLONPer pusvalanduką susukau savosios antraštės versiją. Žinau, tiek prikomentavus ne kažin kas, bet tiesiog norėjau parodyt savo viziją.