Lietuvos kinas
- Nūmenorietė
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 120
- UžsiregistravoCOLON 18 Lie 2007, 16:18
- MiestasCOLON žemaitijos kalvos
as tai tik siandien mokykloj "pries parskrendant i zeme" ziurejau, labai sukrete. dabar bandau pastatyti save i tu vaiku vieta, neistoveciau, nezinau ar butu jegu, nesuprantu kaip vaikai tai pakelia....
aciu Maciuliui uz galimybe susimastyti, ivertinti mums duota gyvenima, ir suprasti kad reikia dziaugtis gyvenimu cia ir dabar
aciu Maciuliui uz galimybe susimastyti, ivertinti mums duota gyvenima, ir suprasti kad reikia dziaugtis gyvenimu cia ir dabar
Onen i-Estel Edain, u-chebin estel anim.
- Nūmenorietė
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 120
- UžsiregistravoCOLON 18 Lie 2007, 16:18
- MiestasCOLON žemaitijos kalvos
- Legolas86
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 128
- UžsiregistravoCOLON 15 Rgp 2007, 20:39
- MiestasCOLON LORIEN
- CONTACTCOLON
Man tai Garbės kuopa nelabai patinka.....
Žiauriai nepatinka įgarsinimas...man jis kažkoks netoks...(nu čia rik mano nuomonė). Iš lt kino galima išskirti tik keletą gerų filmų.....

VISA YRA TAI IR NE-TAI, TAI IR NE-TAI SYKIU, NEI TAI, NEI NE-TAI
Alassenya ná alat sinomë
Alassenya ná alat sinomë
- Legolas86
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 128
- UžsiregistravoCOLON 15 Rgp 2007, 20:39
- MiestasCOLON LORIEN
- CONTACTCOLON
Visai nieko "prieš parskrendant į žemę", "dievų miškas".Šeip lietuviškų filmų mažai yra sukurta, tad nelabai yra iš ko rinktis.....Vulpecula rašėCOLONPavyzdžiui?

VISA YRA TAI IR NE-TAI, TAI IR NE-TAI SYKIU, NEI TAI, NEI NE-TAI
Alassenya ná alat sinomë
Alassenya ná alat sinomë
- Sidabrinė Plunksna
- Lietė Žiedą
- PranešimaiCOLON 123
- UžsiregistravoCOLON 04 Rgp 2006, 22:42
- MiestasCOLON radiacine zona
-
- Nazgūlė
- PranešimaiCOLON 5119
- UžsiregistravoCOLON 23 Kov 2004, 17:16
- MiestasCOLON Reality: Extended Edition
- CONTACTCOLON
„Kai aš buvau partizanas“. Visai normalus filmas. Krikščioniškosios (humanistinės?) etikos propaganda labai subtili ir derama. Filme panaudotas vaidmenų žaidėjams labai artimas požiūris į siužetą – ką būtų galima pakeisti, kad viskas baigtųsi kitaip? (Įdomu, ar čia kokią įtaką padaręs „Pelenų ir deimanto“ переиграть...). Vizualiai atrodo visai neblogai. Pokalbiai irgi ganėtinai įtikinami, kalba gyva. Filmas, suprantama, lietuviškas – ištemptų scenelių pilna, bet visgi beveik visais atvejais tą tempimą dar galima pakęsti. Išankstinių žinių reikia palyginti nedaug – galbūt gali būti nelabai aišku, apie ką spektaklis filme, nežinant Kosto Kubilinsko biografijos.
Didžiausias trūkumas: nu sunku buvo santuokinio sekso sceną su vyro nespėta nusivilkti uniforma nors dvi sekundes parodyti ne pačiame tolimiausiame plane ir ne pro pusiau užvertas duris? Blogai, visai blogai pas mus su (ne visai krikščioniška) propaganda, populiarizacija ir t.t.
Didžiausias trūkumas: nu sunku buvo santuokinio sekso sceną su vyro nespėta nusivilkti uniforma nors dvi sekundes parodyti ne pačiame tolimiausiame plane ir ne pro pusiau užvertas duris? Blogai, visai blogai pas mus su (ne visai krikščioniška) propaganda, populiarizacija ir t.t.
Nai tulya elenelya le
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Artanna tienen
Arthoron-Volochonskij-BG
Ateityje lietuviškas kinas atgims ir smogs su tokia jėga, kokios net neįsivaizduojate. Laukit ir bijokit:

Kolkas daugiau jum žinoti ir nereikia, o kai žinosite... Bus jau per vėlu.
Plakatą kūriau ne aš (ir ne Izis), bet autoriaus prašymu aš jį publikuoju. Kas šiemet nebuvo žygyje - geriau ir neklausinėkit per daug, manau kada nors vis tik kažkas mane galutinai prispaus kur nors viską aprašyti.

Kolkas daugiau jum žinoti ir nereikia, o kai žinosite... Bus jau per vėlu.
Plakatą kūriau ne aš (ir ne Izis), bet autoriaus prašymu aš jį publikuoju. Kas šiemet nebuvo žygyje - geriau ir neklausinėkit per daug, manau kada nors vis tik kažkas mane galutinai prispaus kur nors viską aprašyti.

What have I got in my pocket?
- Panelė Nežinia
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 43
- UžsiregistravoCOLON 12 Kov 2009, 20:25
- MiestasCOLON The Middle Of Nowhere
- CONTACTCOLON
- Panelė Nežinia
- Girdėjo apie Žiedą
- PranešimaiCOLON 43
- UžsiregistravoCOLON 12 Kov 2009, 20:25
- MiestasCOLON The Middle Of Nowhere
- CONTACTCOLON
- Starlin
- preciousss
- PranešimaiCOLON 7148
- UžsiregistravoCOLON 28 Vas 2004, 12:48
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
Tai tiems, kas nematė, nepaspoilinsi, jeigu prirašysi IŠDUODAMOS SIUŽETO DETALĖS, o su tais, kurie matė, galėsi sėkmingai pasiginčyti.
Pavyzdžiui, aš manau, kad "Balkonas" yra filmas apie nostalgiją. Ne apie "tuos laikus", o apie tai, kaip "tie laikai" matomi dabar, tų, jau užaugusių vaikų akimis. Dominuojanti filmo tema yra komunikacija. Ryšiai, žinių / jausmų / supratimų / nuotaikų perdavimas: ne veltui režisierė pabrėžė "bendravimo per balkoną" aspektą. Be balkono, filme atsiranda rozetė, sekretai. Ir nors tiesioginio priešinimo su dabartimi nėra, visas tas filmo nostalgiškas apdaras (koloritas, muzika, kūrybinės grupės pasisakymai) nori nenori referuoja į tam tikrą lyginimą: anuomet buvo Taip, dabar Taip nebėra.
Na, bet nesiimu nieko čia per daug mąstyti, jau nebešviežias įspūdis
Pavyzdžiui, aš manau, kad "Balkonas" yra filmas apie nostalgiją. Ne apie "tuos laikus", o apie tai, kaip "tie laikai" matomi dabar, tų, jau užaugusių vaikų akimis. Dominuojanti filmo tema yra komunikacija. Ryšiai, žinių / jausmų / supratimų / nuotaikų perdavimas: ne veltui režisierė pabrėžė "bendravimo per balkoną" aspektą. Be balkono, filme atsiranda rozetė, sekretai. Ir nors tiesioginio priešinimo su dabartimi nėra, visas tas filmo nostalgiškas apdaras (koloritas, muzika, kūrybinės grupės pasisakymai) nori nenori referuoja į tam tikrą lyginimą: anuomet buvo Taip, dabar Taip nebėra.
Na, bet nesiimu nieko čia per daug mąstyti, jau nebešviežias įspūdis